Projecte escollit per la classe de tercer de primària de l'escola Cinta Curto de Tortosa. El passat dia 10 de gener va sortir elegit com a tema per estudiar i treballar durant el segon trimestre del curs "EL CINEMA". En aquest bloc es transmetran i es donaran a conèixer els principals interessos que ens han motivat a estudiar aquest tema, així com les diverses inquietuds i motivacions que ens encaminaran a saber més coses d'aquest fascinant món.

dimecres, 20 de febrer del 2013

LA FOTOGRAFIA I LA VISTA

La idea de la fotografia sorgeix com a síntesi de dues experiències molt antigues. La primera, és el descobriment que algunes substàncies són sensibles a la llum, la segona va ser el descobriment de la cambra fosca (tots haureu observat, com durant les migdiades d'estiu, la llum que penetra per les escletxes de la finestra forma a la paret oposada de l’habitació en penombres, una imatge invertida del que passa a l’exterior).






Es considera la primera fotografia de la història conservada. la va fer Niepce al 1826.



L’invent de la fotografia va permetre CAPTAR LA REALITAT.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Si cliqueu damunt la imatge podreu saber-ne més coses.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada